سابسیژن چیست؟ خداحافظی با جای جوش‌ها و راز پوست صاف

7 بازدید
بدون نظر
سابسیژن چیست؟ خداحافظی با جای جوش‌ها و راز پوست صاف

آیا از جای جوش‌ها و چین و چروک‌های صورت خود خسته شده‌اید؟ آیا شما هم به دنبال روشی موثر برای بازگرداندن طراوت صافی و جوانی پوست خود هستید؟ سابسیژن، چاره شما است! این روش درمانی، راه‌حلی نوین و کم‌تهاجم برای درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی به شمار می‌رود و به شما کمک می‌کند تا از دست اسکارهای عمیق، چین و چروک‌ها و سایر ناهنجاری‌های پوستی، راحت شوید و پوستی صاف و یکدست داشته باشید. در این مقاله ازوب‌سایت کلینیک VIP رویای طلایی، به زبان ساده و روان، شما را با (Subcision) و مزایای آن آشنا می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توانید با این روش، به پوست رویایی خود دست پیدا کنید.

سابسیژن چیست؟

سابسیژن چیست؟

سابسیژن یک روش درمانی موثر است که برای بهبود ظاهر اسکارهای ناشی از آکنه، جراحی و سایر آسیب‌های پوستی به کار می‌رود. در این روش، پزشک با استفاده از یک سوزن مخصوص، به لایه‌های زیرین پوست دسترسی پیدا کرده و بافت‌های فیبروزی که باعث فرورفتگی و چسبندگی پوست شده‌اند را برش می‌دهد. 

این عمل، پوست را آزاد می‌کند و با تحریک تولید کلاژن، کم‌کم آن را ترمیم می‌سازد. آزادسازی بافت‌های فیبروزی به عنوان روشی کم‌تهاجم و غیرجراحی شناخته می‌شود و اغلب همراه با سایر روش‌های درمانی برای دستیابی به نتایج بهتر، ترکیب می‌گردد. اگرچه Subcision عوارضی مانند قرمزی، تورم و کبودی موقت دارد؛ اما به طور کلی روشی ایمن و موثر محسوب می‌شود.

کاربرد سابسیژن چیست؟

پزشک‌های زیبایی و پوست از سابسیژن برای درمان چندین مشکل پوستی استفاده می‌کنند که در ادامه، آن‌ها را به شما توضیح می‌دهیم. 

درمان زخم‌های آکنه

زخم‌های ناشی از آکنه یکی از رایج‌ ترین چالش‌های پوستی هستند که اعتماد به نفس فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در این میان، روش درمانی آزادسازی بافت‌های فیبروزی به عنوان یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با زخم‌های عمیق و فرورفتگی‌های مرتبط با آکنه وارد میدان می‌شود. این تکنیک علاوه بر صاف‌تر کردن سطح پوست، با تحریک تولید کلاژن، به روند ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده سرعت می‌بخشد. نتیجه این فرآیند، پوستی یکنواخت‌تر و ظاهری شاداب‌تر خواهد بود.

کاهش چین و چروک‌ها

چین‌وچروک‌ها به ‌واسطه پیری، کاهش تولید کلاژن و تاثیر عوامل محیطی ایجاد می‌شوند. سابسیژن روشی موثر برای کاهش عمق چین‌وچروک‌ها و خطوط ریز است و می‌تواند به پوست، ظاهری جوان‌تر و شاداب‌تر بدهد. این تکنیک به‌ویژه برای افرادی که به دنبال جوان‌سازی پوست خود هستند، گزینه‌ای بسیار کارآمد محسوب می‌شود.

بهبود ناهنجاری‌های پوستی

این روش نه‌ تنها به رفع مشکلات پوستی مانند جای زخم‌های ناشی از جراحی یا تصادف‌ها کمک می‌کند، بلکه در بهبود تغییرات پوستی مرتبط با بیماری‌هایی نظیر لوپوس هم موثر است. 

درمان اسکارهای ناشی از جراحی

معمولا افرادی که جراحی را پشت سر گذاشته‌اند، با آثاری از اسکار مواجه می‌شوند که بر ظاهر و زیبایی پوستشان تاثیر منفی می‌گذارد. یکی از راهکارهای کارآمد برای کاهش و بهبود این نوع اسکارها، استفاده از روش درمانی سابسیژن است. 

نحوه انجام سابسیژن چگونه است؟

 نحوه انجام سابسیژن چگونه است؟

Subcision به صورت سرپایی و با استفاده از بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. در این روش، پزشک با استفاده از یک سوزن بسیار نازک و مخصوص به زیر پوست نفوذ کرده و بافت‌های فیبروزی که باعث چسبندگی پوست به لایه‌های زیرین شده‌اند را به آرامی برش می‌دهد. این برش‌ها به پوست اجازه می‌دهد تا به تدریج صاف‌تر شده و ظاهر طبیعی‌تری پیدا کند. این عمل معمولا بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد و بیماران می‌توانند بلافاصله بعد از درمان به خانه برگردند.

مراحل انجام سابسیژن

آزادسازی بافت‌های فیبروزی در چند گام انجام می‌شود که آن‌ها را به شما توضیح می‌دهیم.  

مشاوره اولیه 

در این مرحله، پزشک شرایط پوست شما را بررسی می‌کند و نیازها و انتظاراتتان را هم مدنظر قرار می‌دهد. این بخش اهمیت زیادی دارد؛ چون به شناسایی مناسب‌ترین روش درمانی کمک می‌کند. احتمال دارد پزشک از شما درباره سوابق پزشکی، داروهایی که مصرف می‌کنید و مشکلات پوستی‌تان سوالاتی بپرسد.

بی‌حسی موضعی

پیش از شروع درمان، پزشک از کرم بی‌حس‌کننده یا تزریق بی‌حسی موضعی استفاده می‌کند تا درد و ناراحتی این عمل زیبایی را به حداقل برساند. 

انجام Subcision

در این گام، پزشک با استفاده از سوزن به زیر پوست نفوذ می‌کند و بافت‌های فیبروزی را برش می‌دهد. شاید در این مرحله، بیمار احساس فشار یا ناراحتی اندکی داشته باشد، اما درد شدید را تجربه نمی‌کند. 

پانسمان

در برخی موارد و به تشخیص پزشک، شاید پس از انجام عمل، نیاز به پانسمان وجود داشته باشد. استفاده از پانسمان پس از آزادسازی بافت‌های فیبروزی به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ مثلا اگر برش‌های ایجاد شده عمیق‌تر باشند، احتمال خونریزی و ترشح بیشتر است و در نتیجه نیاز به پانسمان، بیشتر احساس می‌شود.

انواع روش‌های سابسیژن

انواع روش‌های سابسیژن

روش‌های انجام Subcision بر اساس ابزار و تکنیک مورد استفاده، به دسته‌های مختلفی، تقسیم‌بندی می‌شوند. عوامل گوناگونی در انتخاب روش مناسب آزادسازی بافت‌های فیبروزی تاثیر می‌گذارند که از این دست می‌توانیم به عمق، اندازه و نوع اسکار، سفتی و ضخامت بافت‌های فیبروزی، نتیجه مورد نظر بیمار، میزان تحمل او و تصمیم پزشک که با توجه به شرایط بیمار گرفته می‌شود، اشاره کنیم. در ادامه، مهم‌ترین روش‌های این عمل زیبایی را به شما توضیح می‌دهیم.

سابسیژن با کانولا؛ روشی موثر برای درمان اسکارهای فرورفته

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با کانولا یکی از متداول‌ترین و کم‌تهاجم‌ترین روش‌ها برای درمان اسکارهای فرورفته، به‌ویژه اسکارهای ناشی از آکنه است. در این روش، از یک ابزار خاص به نام کانولا استفاده می‌شود که نوک گردی دارد و به بافت‌های اطراف، آسیب کمتری می‌رساند.

روش انجام Subcision با کانولا چگونه است؟

قبل از انجام این عمل، ناحیه مورد نظر بی‌حس می‌شود تا بیمار دردی را احساس نکند. سپس پزشک با استفاده از کانولا به زیر پوست نفوذ کرده و بافت‌های فیبروزی که باعث ایجاد فرورفتگی در پوست شده‌اند را به آرامی برش می‌دهد. این برش‌ها به پوست اجازه می‌دهند تا به تدریج صاف‌تر شده و ظاهر طبیعی‌تری پیدا کند. پس از اتمام عمل، از کمپرس سرد برای کاهش تورم و درد استفاده می‌شود.

مزایای سابسیژن با کانولا چیستند؟

مهم‌ترین مزایای این روش ترمیم و زیبایی به صورت زیر هستند:

  • همان‌طور که اشاره کردیم، کانولا نوک گردی دارد و به بافت‌های اطراف آسیب کمتری می‌رساند. به همین دلیل، آن را روشی کم‌تهاجمی در نظر می‌گیرند. 
  • معمولا دوره نقاهت این روش، کوتاه است و بیمار می‌تواند به سرعت به فعالیت‌های روزمره خود برگردد.
  • نتایج حاصل از Subcision با کانولا به دلیل بهبود بافت‌های فیبروزی، ماندگارتر هستند.
  • در مقایسه با سایر روش‌ها، عوارض جانبی کمتری دارد.

کاربردهای سابسیژن با کانولا 

از این روش برای درمان هدف‌های گوناگونی استفاده می‌شود؛ مثلا:

  • موثرترین کاربرد آن برای درمان اسکارهای فرورفته ناشی از آکنه است.
  • ظاهر اسکارهای ناشی از آبله مرغان هم با این روش بهبود قابل توجهی پیدا می‌کنند.
  • برای درمان اسکارهای فرورفته ناشی از جراحی هم مفید است.

سابسیژن با نوکور؛ روشی قدیمی‌تر برای درمان اسکار

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با نوکور یکی از روش‌های قدیمی‌تر برای درمان اسکارهای فرورفته، به‌ویژه اسکارهای ناشی از آکنه است که از آن برای برطرف کردن اسکارهای بسیار سفت و فیبروتیک استفاده می‌شود. در این روش، پزشک از یک ابزار تیز و نوک‌دار به نام نوکور برای شکستن بافت‌های فیبروزی زیر پوست کمک می‌گیرد. 

Subcision با نوکور چگونه انجام می‌شود؟

در این روش، پزشک با استفاده از نوکور به زیر پوست نفوذ کرده و بافت‌های فیبروزی را برش می‌دهد. این برش‌ها به پوست اجازه می‌دهند تا به تدریج صاف‌تر شده و ظاهر طبیعی‌تری پیدا کند. 

مزیت‌ها و معایب آزادسازی بافت‌های فیبروزی با نوکور

مهم‌ترین مزیت این روش، درمان اسکارهای بسیار سفت است؛ اما به دلیل معایبی که دارد، پزشک‌ها روش‌های دیگری از این عمل را ترجیح می‌دهند. از مهم‌ترین معایب این روش می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم. 

  • این روش نسبت به سابسیژن با کانولا تهاجمی‌تر محسوب می‌شود و احتمال آسیب به بافت‌های اطراف بیشتر است.
  • به دلیل تهاجمی بودن، دوره نقاهت طولانی‌تر می‌شود و احتمال کبودی و تورم هم افزایش پیدا می‌کند.
  • در برخی موارد، استفاده از نوکور به ایجاد اسکارهای جدید منجر می‌شود.
  • به دلیل تیزی نوکور، درد بیشتری نسبت به انجام آن با کانولا به وجود می‌آید.

سابسیژن با اندولیفت؛ روشی نوین برای درمان اسکار

سابسیژن با اندولیفت؛ روشی نوین برای درمان اسکار

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با اندولیفت یک روش درمانی ترکیبی است که برای بهبود ظاهر اسکارهای فرورفته، استفاده می‌شود. این روش تلفیقی از دو تکنیک موثر است؛ اول، آزادسازی بافت‌های فیبروزی و دوم، اندولیفت. در اندولیفت با استفاده از یک لیزر مخصوص در لایه‌های زیرین پوست حرارت ایجاد می‎‌شود که به دنبال آن کلاژن‌سازی تحریک می‌گردد.

مزایای سابسیژن با اندولیفت چیستند؟

این روش ترکیبی، چند مزیت مهم دارد که آن‌ها را با شما در میان می‌گذاریم. 

  • ترکیبی از Subcision و اندولیفت، نتایج بسیار خوبی را در بهبود ظاهر اسکارها دارد.
  • نسبت به روش‌های قدیمی‌تر، عوارض جانبی کمتری دارد.
  • دوره بهبودی پس از درمان کوتاه است و بیمار می‌تواند به سرعت به فعالیت‌های روزمره خود برگردد.
  • لیزر اندولیفت باعث تحریک تولید کلاژن شده و به بهبود بافت پوست کمک می‌کند.
  • این روش کم‌تهاجمی است و نیازی به جراحی ندارد.

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با اندولیفت چگونه انجام می‌شود؟

ابتدا پزشک با استفاده از یک کانولا به زیر پوست نفوذ می‌کند و بافت‌های فیبروزی را برش می‌دهد. سپس، از لیزر اندولیفت برای تحریک کلاژن‌سازی در ناحیه درمان شده استفاده می‌کند.

سابسیژن با پیوند پوست؛ روشی برای درمان اسکارهای عمیق و سمج!

این مورد یک روش درمانی ترکیبی است که برای درمان اسکارهای بسیار عمیق و فرورفته، به‌ویژه اسکارهای ناشی از آکنه شدید یا جراحی‌های بزرگ استفاده می‌شود. این روش، تلفیقی از دو تکنیک است.

 تکنیک اول، همان Subcision است که پوست را به تولید کلاژن، تشویق می‌کند و تکنیک دوم، پیوند پوست است که در آن، قسمتی از پوست سالم ناحیه دیگری از بدن (معمولا پشت گوش) برداشته شده و به محل اسکار، پیوند زده می‌شود.

چرا به پیوند پوست نیاز است؟

در برخی موارد، اسکارها آنقدر عمیق هستند که تنها با آزادسازی بافت‌های فیبروزی نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل برطرف کرد. در این موارد، پیوند پوست به عنوان یک لایه جدید و سالم عمل کرده و ظاهر اسکار را بهبود می‌بخشد.

مراحل انجام سابسیژن با پیوند پوست چگونه است؟

ابتدا ناحیه مورد نظر بی‌حس می‌شود. با استفاده از یک ابزار خاص، بافت‌های فیبروزی زیر اسکار برش داده می‌شوند. قسمتی از پوست سالم ناحیه دیگری از بدن برداشته می‌شود، سپس به محل اسکار پیوند زده شده و با بخیه ثابت می‌گردد.

مزایا و معایب Subcision با پیوند پوست چیستند؟

برای آنکه بهتر بتوانید با این روش ترکیبی برای صاف و یکدست کردن پوست آشنا شوید، مزیت‌ها و معایب آن را به شما توضیح می‌دهیم.

  • این روش ترکیبی برای اسکارهایی که با روش‌های دیگر قابل درمان نیستند، بسیار موثر است.
  • پس از این درمان، ظاهر اسکار به طور قابل توجهی بهبود می‌یابد.
  • نتایج این روش ماندگارتر از سایر روش‌های ترمیم پوست است.
  • گاهی برای انجام این روش ترکیبی و با توجه به وسعت ناحیه‌ای که تحت درمان قرار می‌گیرد، بی‌حسی موضعی کفایت نمی‌کند و باید بیهوشی انجام شود. 
  • این روش درمانی، دوره بهبودی طولانی‌تری نسبت به سایر روش‌های آزادسازی بافت‌های فیبروزی دارد.
  • ممکن است در محل برداشت پوست اسکار ایجاد شود.
  • هزینه این روش نسبت به سایر روش‌های درمانی برای پوست آکنه‌دار بیشتر است.

سابسیژن با تزریق فیلر؛ روشی ترکیبی برای درمان اسکار با نتیجه سریع

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با تزریق فیلر یک روش درمانی ترکیبی است که برای بهبود سریع ظاهر اسکارهای فرورفته، استفاده می‌شود. در این روش تلفیقی پس از انجام تکنیک آزادسازی بافت‌های فیبروزی، فیلر که معمولا حاوی اسید هیالورونیک است به ناحیه درمان شده تزریق می‌شود تا فرورفتگی‌های ایجاد شده را پر کرده و به پوست حجم دهد.

مزیت‌ها و معایب سابسیژن با تزریق فیلر چیستند؟

این روش درمانی برای پوست با مزیت‌ها و معایبی همراه است که باید از آن‌ها خبر داشته باشید. 

  • با استفاده از فیلر، فرورفتگی‌های ایجاد شده توسط اسکار پر می‌شوند.
  • ترکیب این دو روش، نتایج سریع‌تر و قابل‌مشاهده‌تری را نسبت به هر یک از آن‌ها به تنهایی دارد.
  • هم سابسیژن و هم فیلر باعث تحریک تولید کلاژن شده و به بهبود بافت پوست کمک می‌کنند.
  • نسبت به روش‌های قدیمی‌تر، عوارض جانبی کمتری دارد.
  • ماندگاری فیلر موقتی است و تزریق بعد از مدتی باید تکرار شود.
  • هزینه این روش نسبت به برخی روش‌های دیگر ترمیم پوست، گران‌تر است.
  • گاهی عوارض جانبی نادری مانند قرمزی، تورم و کبودی در ناحیه ترمیم شده به وجود می‌آیند.

مراحل انجام روش ترکیبی سابسیژن و فیلر چگونه است؟

ابتدا ناحیه مورد نظر توسط پزشک، بی‌حس می‌گردد. سپس با استفاده از یک ابزار مخصوص، بافت‌های فیبروزی زیر اسکار برش داده می‌شوند. در گام بعدی، فیلر به ناحیه درمان شده تزریق می‌شود تا فرورفتگی‌ها را پر کند.

سابسیژن با PRP؛ ترکیبی قدرتمند برای درمان اسکارها

سابسیژن با PRP؛ ترکیبی قدرتمند برای درمان اسکارها

این نوع درمان از تلفیق دو تکنیک موثر Subcision و (PRP) یا همان پلاسمای غنی از پلاکت به وجود آمده است. در این روش، پس از انجام آزادسازی بافت‌های فیبروزی، پلاسمای غنی از پلاکت که از خون خود بیمار استخراج می‌شود، به ناحیه درمان شده تزریق می‌گردد. پلاکت‌ها سرشار از فاکتورهای رشد هستند که ترمیم بافت‌ها و تولید کلاژن را به دنبال دارند. 

آزادسازی بافت‌های فیبروزی با PRP چه مزیت‌ها و معایبی دارد؟

این روش جدید در درمان پوست هم با مزیت‌ها و معایبی همراه است؛ مثلا:

  • ترکیبی از این دو روش، نتایج بسیار خوبی را در بهبود ظاهر اسکارها دارد.
  • PRP به طور مستقیم به تولید کلاژن کمک می‌کند و باعث بهبود بافت پوست به شکلی طبیعی می‌شود.
  • پلاسمای غنی از پلاکت، خواص ضدالتهابی دارد که به کاهش التهاب در ناحیه درمان شده کمک می‌کند.
  • در این روش درمانی، زخم‌ها خیلی سریع‌تر بهبود پیدا می‌کنند.
  • وجود برخی از عوارض جانبی مانند کبودی و قرمزی، گران بودن روش انجام از جمله معایب این روش به شمار می‌روند. 

سابسیژن برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی با شرایط زیر، بهترین نتیجه را از Subcision می‌گیرند.

  • افرادی با پوست‌های چرب و مستعد آکنه که از زخم‌های آکنه رنج می‌برند.
  • کسانی که چین و چروک‌های عمیق دارند و به دنبال پوستی جوان و شاداب هستند.
  • افرادی که به دنبال بهبود ناهنجاری‌های پوستی خود در پی اسکارهای جراحی یا زخم‌های ناشی از حوادث می‌گردند.

سابسیژن برای چه افرادی مناسب نیست؟

سابسیژن برای چه افرادی مناسب نیست؟

با وجود اینکه آزادسازی بافت‌های فیبروزی روشی موثر برای درمان اسکارهای فرورفته است؛ اما برای همه افراد مناسب نیست. برخی شرایط پزشکی و پوستی وجود دارند که انجام این روش را با محدودیت همراه می‌کنند. افرادی که نباید آزادسازی بافت‌های فیبروزی انجام دهند عبارتند از:

  • افراد مبتلا به اختلالات خونریزی

افرادی که مشکلات لخته شدن خون دارند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، نباید برش زیر پوستی برای درمان اسکار انجام دهند؛ چون خطر خونریزی بالا می‌رود.

  • افرادی که عفونت فعال دارند

وجود هرگونه عفونت باکتریایی یا ویروسی در پوست، می‌تواند روند بهبود را آهسته کند و احتمال بروز عوارض را افزایش دهد.

  • افرادی که به تازگی رتینوئیدهای خوراکی مصرف کرده‌اند

چون مصرف این داروها پوست را حساس‌تر می‌کند و خطر عوارض جانبی را افزایش می‌دهد.

  • افرادی که پوستی مستعد کلوئید دارند

کلوئید نوعی اسکار برجسته است. افرادی که مستعد تشکیل کلوئید هستند، به احتمال زیاد پس از سابسیژن، اسکارهای برجسته‌تری در پوستشان ایجاد می‌شوند.

  • بانوهای باردار و شیرده

به طور کلی انجام هرگونه عمل زیبایی در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی‌شود. Subcision هم از این قافله سوا نیست. 

  • افرادی که بیماری‌های خود ایمنی دارند

این افراد به دلیل ضعف سیستم ایمنی، بیشتر در معرض عفونت قرار می‌گیرند. به همین دلیل نباید این عمل زیبایی را انجام دهند. 

مراقبت‌های قبل و بعد از سابسیژن چیستند؟

برای دستیابی به بهترین نتیجه، رعایت مراقبت‌های قبل و بعد از آزادسازی بافت‌های فیبروزی بسیار مهم است. در ادامه، این موارد را به شما توضیح می‌دهیم.

مراقبت‌های قبل از Subcision

  • قبل از انجام آزادسازی بافت‌های فیبروزی، حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش درمانی برای شما مناسب است.  
  • مصرف برخی داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپرین را چند روز قبل از عمل، طبق دستور پزشک، متوقف سازید.
  • قبل از عمل، پوست خود را به خوبی تمیز کنید.
  • مصرف الکل و دخانیات روند بهبود را با چالش روبه‌رو می‌کند. حتما یک هفته قبل از عمل مصرف الکل را کنار بگذارید.  

مراقبت‌های بعد از Subcision

  • برای کاهش تورم و التهاب پس از آزادسازی بافت‌های فیبروزی از کمپرس یخ کمک بگیرید.
  • داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده است را مرتب مصرف کنید. این داروها شامل آنتی‌بیوتیک‌ها برای پیشگیری از عفونت و داروهای ضد التهاب برای کاهش درد و تورم هستند.
  • تا چند روز از انجام فعالیت‌های سنگین و ورزش بپرهیزید تا تورم و کبودی برای پوستتان رخ ندهد.
  • از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید بپرهیزید و همیشه از کرم ضد آفتاب با SPF بالا استفاده کنید تا پرتوهای آفتاب به پوست حساس شما آسیبی وارد نکنند.
  • تا چند روز پس از عمل، آرایش نکنید.
  • از دست زدن یا ماساژ دادن ناحیه درمان شده بپرهیزید تا دچار خونریزی و عفونت نشوید.
  • برای پیگیری روند بهبودی و اطمینان از رخ ندادن عوارض، مرتب به پزشک خود سر بزنید.

عوارض جانبی سابسیژن؛ آنچه که باید بدانید 

عوارض جانبی سابسیژن؛ آنچه که باید بدانید

آزادسازی بافت‌های فیبروزی مانند هر روش درمانی دیگری با برخی عوارض همراه است. البته با رعایت مراقبت‌های پس از عمل، می‌توان احتمال بروز این عوارض را به حداقل رساند. در ادامه، این عوارض را به شما توضیح می‌دهیم. 

  • قرمزی و تورم، رایج‌ترین عوارض این عمل زیبایی هستند و معمولا طی چند روز تا چند هفته برطرف می‌شوند و جای نگرانی در موردشان وجود ندارد.
  • ایجاد کبودی در ناحیه درمان شده، به‌خصوص در نواحی نزدیک به رگ‌های خونی، طبیعی است و به مرور زمان بهبود می‌یابد.
  • در برخی موارد، ممکن است جوش‌های جدیدی در محل درمان ایجاد شود که معمولا موقتی هستند.
  • درد کم تا متوسط در ناحیه درمان شده هم طبیعی است و با مصرف مسکن‌های تجویزی توسط پزشک می‌توانید آن را کنترل کنید.
  • در برخی افراد، ناحیه درمان شده دچار کمی خارش می‌شود که با استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده تسکین می‌یابد.
  • اگر مراقبت‌های بعد از عمل به درستی انجام نشود، احتمال عفونت وجود دارد. علائم عفونت شامل قرمزی شدید، تورم، درد شدید، چرک و تب است. در صورت مشاهده هر کدام از علامت‌های عفونت، باید فوری به پزشک مراجعه کنید.
  • در موارد بسیار نادر، ممکن است در محل درمان، اسکار جدید ایجاد شود.
  • اگر برش زیر پوستی برای درمان اسکار را در کلینیک‌های معتبر انجام ندهید، در اثر کم دقتی پزشک، شاید به عصب‌های ناحیه درمان شده آسیب وارد شود که بی‌حسی یا کاهش حس در آن ناحیه را به دنبال دارد.
  • هماتوم هم عارضه نادر دیگری است که در اثر تجمع خون زیر پوست به وجود می‌آید و شاید نیاز به تخلیه پیدا کند. 

چه عواملی روی بروز عوارض پس از سابسیژن تاثیر می‌گذارند؟

تجربه و مهارت پزشک در آزادسازی بافت‌های فیبروزی، نقش مهمی در کاهش عوارض دارد. از طرف دیگر، نوع پوست و عمق اسکار هم در این ماجرا موثر هستند. به این ترتیب که پوست‌های حساس‌تر بیشتر از پوست‌های نرمال، این عوارض را تجربه می‌کنند.

 همچنین، اسکارهای عمیق‌تر به درمان طولانی‌تری نیاز دارند که همین موضوع، بر شدت عوارض می‌افزاید. در نهایت، هر اندازه که شما در رعایت مراقبت‌های بعد از عمل تلاش بیشتری را به خرج دهید، عوارض را به حداقل می‌رسانید. 

دوران نقاهت سابسیژن چقدر است؟

معمولا دوران نقاهت پس از آزادسازی بافت‌های فیبروزی، کوتاه است و بیشتر افراد می‌توانند بعد از چند روز به فعالیت‌های روزمره خود بازگردند. البته، شاید تورم و کبودی چند روز طول بکشد؛ اما به تدریج کاهش پیدا می‌کند.

پزشک برای راحت‌تر سپری کردن دوران نقاهت توصیه‌هایی را برای مراقبت از پوست ارائه می‌دهد که بهتر است آن‌ها را موبه‌مو اجرا کنید. یادتان باشد که برای کمک به بهبود سریع‌تر پوست، استراحت کافی داشته باشید. هیدراته نگه‌داشتن بدن به بهبود سریع‌تر پوست کمک می‌کند؛ پس حتما به مقدار کافی آب بنوشید و تا چند روز به سراغ لوازم آرایشی نروید. 

تعداد جلسات سابسیژن

تعداد جلسات سابسیژن

تعداد جلسات مورد نیاز به وضعیت پوست و شدت مشکلات شما بستگی دارد. معمولا برای اینکه بتوانید بهترین نتیجه را از این شیوه ترمیم پوست بگیرید چیزی بین ۲ تا ۴ جلسه لازم است. فاصله بین جلسات هم چیزی بین ۴ تا ۶ هفته است تا پوست، زمان کافی برای بهبود داشته باشد. لطفا در نظر داشته باشید که پزشک با توجه به شرایط خاص هر فرد، تعداد جلسات و فاصله بین آن‌ها را تعیین می‌کند.

سوالات متداول سابسیژن

موارد زیر، پرتکرارترین پرسش‌ها در مورد Subcision بودند. شما هم آن‌ها را بررسی کنید.

آیا سابسیژن دردناک است؟

در حالت کلی، شما هنگام آزادسازی بافت‌های فیبروزی دردی را احساس نمی‌کنید؛ چون پزشک از بی‌حسی موضعی استفاده می‌کند.

نتایج Subcision چه زمانی دیده می‌شوند؟

معمولا نتایج بعد از چند هفته به روشنی دیده می‌شوند؛ اما بهبود تدریجی تا چند ماه ادامه پیدا می‌کند و پوست کم‌کم نرم‌تر و یکنواخت‌تر می‌گردد.

آیا سابسیژن برای پوست‌های حساس مناسب است؟

بله، Subcision برای پوست‌های حساس هم مناسب است؛ اما باید با احتیاط انجام شود و پزشک باید وضعیت پوست را به دقت بررسی کند.

در کلینیک VIP رویای طلایی، با اطمینان، سابسیژن کنید!

سابسیژن یکی از شیوه‌های موثر برای بهبود ظاهر پوست محسوب می‌شود؛ اما موفقیت آن به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد. انتخاب کلینیک مناسب و پزشکی ماهر از جمله این عوامل است. کلینیک‌های تخصصی مانند کلینیک VIP رویای طلایی با استفاده از جدیدترین دانش روز، پزشکان با تجربه و تجهیزات پیشرفته، محیطی امن و مطمئن را برای انجام این روش درمانی، فراهم می‌کنند. بنابراین، برای دستیابی به بهترین نتایج، بهتر است به جای اعتماد به هر مکان، به مراکز معتبر و پزشکان متخصص مراجعه کنید. با این رویکرد، می‌توانید به طور موثری از این درمان بهره‌مند شوید و به نتایج دلخواه برسید.


نظرات کاربران
نظری وجود ندارد
اولین نفری باشید که نظر می‌دهد